Contributiebedragen

Toeslag bij niet automatische incasso    €    5,00

Senioren met een 55+ lidmaatschap mogen alleen overdag op de banen spelen

Lidmaatschappen

Tennisclub Ursem kent de volgende soorten lidmaatschappen die lopen van 1 januari tot 31 december. In verband met de afdracht van de bondscontributie aan de KNLTB in het vroege voorjaar, dient het opzeggen van het lidmaatschap voor 1 december plaats te vinden.

Seniorlidmaatschap Dit is het “gewone” lidmaatschap.

Senior 55+ lidmaatschap In het kalenderjaar dat men 55 jaar wordt, kan men er voor kiezen om 55+ lid te worden. Hiermee kan men alleen maandag t/m vrijdag tot 16.00 uur tennissen. Men is uitgesloten van de interne clubcompetitie, maar is wel volledig KNLTB-lid. 55+ leden hoeven geen bardienst te draaien.

Jeugd Tot het kalenderjaar waarin je 18 wordt, ben je jeugdlid. Jeugdleden tot 10 jaar hebben speelrecht tot 18.00 uur, vanaf 10 jaar tot 19.00 uur. Daarna alleen als de baan vrij is. Vanaf het kalenderjaar dat je 16 wordt, heb je senior speelrecht.

Slapend lidmaatschap

Mocht je om bepaalde reden gedurende langere tijd niet in staat zijn om te tennissen doorblessures, zwangerschap of ziekte, dan kan je het lidmaatschap omzetten tot een slapend lidmaatschap. Voor het omzetten van het lidmaatschap van actief lid naar slapend lid zijn 3 peildata ingesteld: 1 april, 1 juli en 1 oktober. De contributie wordt dan pro rata vergoed. Van slapend lid weer actief lid worden kan met ingang van iedere eerste van de maand. De contributie wordt ook dan pro rata berekend.