Tennislessen

Tijdens het zomer en het winterseizoen worden de tennislessen verzorgd door tennisschool de Kloek. Je moet lid zijn (worden) van de tennisvereninging voordat je je kunt inschrijven voor de tennislessen. De lessen worden gegeven in een srie van 16 lessen per seizoen. Het lesgeld is exclusief de contributie voor het lidmaatschap van de vereniging. Het lesgeld wordt door de leden direct aan de tennisschool betaald.

Jeugdleden zijn verplicht lessen te volgen. De kosten hiervoor zijn verrekend in de contributie.

Via onderstaande link kom je op de website van de Kloek om je in te schrijven. Hier vindt je alle informatie over de lesmogelijkheden.

Als de inschrijftermijn verstreken is, kun je contact opnemen met de tennisschool. Voor contactgegevens zie de website.