Stam Obdam Koggenlandtoernooi 2018

Aan het begin van de zomer (van 23 juni t/m 1 juli a.s.) zal op de tennisparken van onze gemeente wederom het leukste en gezelligste toernooi van de wijde omgeving plaatsvinden: het Stam Obdam Koggenlandtoernooi. Een uniek evenement dat al voor de derde keer mede mogelijk gemaakt wordt door de steun van Carrosseriefabriek Stam Obdam (J. Stam & Zn).

 

Er wordt gespeeld op de zes tennisparken van onze gemeente. Voor junioren (ook Tenniskids groen) tot en met 17 jaar en voor senioren vanaf 17 en vanaf 35 jaar. Nieuw dit jaar is dubbel 7 60+. Inschrijving staat open voor leden van TV Apollo, TV De Berk, TV St. George, TV Obdam, TC Ursem en TC Westerkogge plus alle inwoners van de gemeente Koggenland, mits lid van de KNLTB.

 

Je mag maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. Voor het dubbelspel dienen beide partners in te schrijven. Iedereen speelt minimaal 2 poulewedstrijden; de poulewinnaars gaan daarna verder in afvalschema’s. Bij onderdelen die uit één poule bestaan, spelen de nummers 1 en 2 de finale.

 

Alle finales zullen op 1 juli gespeeld worden op de banen van TC Ursem en TV Obdam. De prijzen worden uitgereikt na de laatste finalepartijen bij TC Ursem.

 

De inschrijfkosten bedragen voor senioren € 7,50 p.p. en voor junioren € 4,00 p.p. per onderdeel.   Doe mee en schrijf snel in! De inschrijving staat open tot en met 9 juni.

 

Je kunt uitsluitend elektronisch inschrijven via de link op de site

 

http://stam-obdam.koggenlandtoernooi.nl/

 

Tot ziens op één van de gezellige Koggenlandse tennisparken!

De commissie van het Stam Obdam Koggenlandtoernooi,

Ellen van Beek, Willeke Bot, Rinus Laan, Leonie Overboom, George van Dellen, Sjaak Steltenpool, Bianca Blanken, Karel Sleegers, Jos Zomer, Maxime Smal en Paul Braas

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 502 2497

TC Ursem

Middengouw 2
1645 PN Ursem