Vanaf zaterdag 16 mei kan er vrij gespeeld worden (alleen enkel spelen en vooraf online baan reserveren)

13 mei 2020

Het vrijspelen voor het enkelspel doen we volgens de richtlijnen van het RIVM en KNLTB en wel vanaf zaterdag 16 mei:

• Lees de richtlijnen voor Tennis goed door (zie bijlage) en houd je er aan!
  • Vooraf (thuis) de baan reserveren (dat kan naast de ClubApp ook via de website (www.tennisclubursem.nl/mijn), je logt altijd in met bondsnummer en wachtwoord)
    Het afhangbord op het park wordt dus niet gebruikt!
  • Er kan alleen op hele uren gestart worden omdat we één wisselmoment hebben
  • Je komt het park binnen via de kleine poort (neem je KNLTB-pas mee) en je stelt je op in het wachtvak en houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Op het hele uur verlaten de enkelspelers via de poort bij baan 2/3 de baan en verlaten direct het park via de grote poort, de laatste trekt deze poort dicht (in het slot)
  • Je betreedt pas de baan als de voorgangers door de poort bij baan 2/3 zijn
  • Je begint aan het uur vrij spelen als iedereen op de juiste baan staat

Let ook op de volgende punten:

• Het clubhuis, het terras en de kleedkamers zijn gesloten
  • Er is één toilet beschikbaar voor noodgevallen, NIET voor het drinken/halen van water), water neem je van huis mee!
  • De AED en verbandtrommel zijn bereikbaar (in de gang bij het afhangbord)
  • Gebruik alleen eigen tennisballen, markeer deze dus goed
  • Ben je ziek (in welke vorm dan ook), blijf thuis!

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/functionaliteiten/clubapp.

Op de website van de KNLTB kun je nog meer informatie vinden over het tennissen in deze tijd (www.knltb.nl), houd er wel rekening mee dat onze maatregelen boven die van de KNLTB gaan.

Aanvullende richtlijnen verantwoord tennissen.pdf Richtlijnen Tennis.pdf

Nieuwscategorieën Bestuur