Stam Obdam Koggenlandtoernooi 2019

17 mei 2019

In week 26 (22 t/m 30 juni) zal op de tennisparken van onze gemeente wederom het leukste en gezelligste toernooi van de wijde omgeving plaatsvinden: het Stam Obdam Koggenlandtoernooi. Een uniek evenement waaraan onze hoofdsponsor Carrosseriefabriek Stam Obdam (J. Stam & Zn) de komende drie edities weer zijn naam aan verbindt.

Er wordt gespeeld op de zes tennisparken van onze gemeente. Voor junioren (ook Tenniskids groen) tot en met 17 jaar en voor de senioren vanaf 17 en vanaf 35 jaar in diverse speelsterktes. Voor de 60 plussers onder ons is er weer een dames-, heren- en mixed dubbel 7. Inschrijving staat open voor leden van TV Apollo, TV De Berk, TV St. George, TV Obdam, TC Ursem en TC Westerkogge plus alle inwoners van Koggenland mits lid van de tennisbond KNLTB.

Je mag maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. Voor het dubbelspel dienen beide partners in te schrijven. Iedereen speelt minimaal 2 poulewedstrijden; de poulewinnaars gaan daarna verder in afvalschema's. Bij onderdelen die uit één poule bestaan, spelen de nummers 1 en 2 de finale.

Alle finales zullen op 30 juni gespeeld worden op de banen van TV De Berk en TV Apollo. De prijzen worden uitgereikt na de laatste finalepartijen bij TV De Berk.

De inschrijfkosten kunnen dankzij onze hoofsponsor Stam Obdam laag blijven, namelijk voor senioren 7,50 p.p. en voor junioren 4,00 p.p. per onderdeel. Doe mee en schrijf je snel in! De inschrijving staat open tot en met 9 juni.

Je kunt uitsluitend elektronisch inschrijven via de link op de site

Tot ziens op één van de gezellige Koggenlandse tennisparken!

De commissie

Ellen van Beek, Willeke Bot, Rinus en Tiny Laan, Leonie Overboom, George an Dellen, Bianca Blanken, Karel Sleegers, Jos Wenker, Jos Zomer, Maxime Smal en Paul Braas