Rabobank ClubSupport van start!

07 oktober 2020

Ook dit jaar doet Tennisclub Ursem weer mee met Rabo ClubSupport. Bekijk hoe je ons kunt steunen op rabobank.nl/clubsupport

Ons doel
Tennisclub Ursem wil de bijdrage van Rabo Clubsupport dit jaar graag inzetten om een terrasoverkapping te realiseren zodat onze leden na afloop beschut kunnen napraten al dan niet onder het genot van een (fris)drankje.
We gebruiken momenteel grote uitklapbare zonneschermen en terrasheaters om het comfortabel te maken om nog buiten te zitten. Bij wind en regen zijn deze schermen gevaarlijk. Met de terrasoverkapping kunnen we dit veiliger maken en zullen we de heaters niet of nauwelijks nodig hebben (lees duurzamer).

Wil je meehelpen om Rabo Clubsupport voor Tennisclub Ursem een succes te maken?
Dat kan door vanaf 5 oktober je stem te geven aan Tennisclub Ursem.

Hoe werkt het?
Ben je klant én lid van de Rabobank? Dan kun je in de periode vanaf 5 oktober tot 25 oktober 5 stemmen uitbrengen op je favoriete verenigingen. Je kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen per vereniging.
Ben je wel klant van de Rabobank, maar geen lid? Als klant van de Rabobank ben je niet automatisch lid. Klanten kunnen via internetbankieren, onder “mijn gegevens” zien of ze lid zijn van de Rabobank. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Word snel lid zodat je alsnog je stem kunt uitbrengen: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Mogen wij (weer) op je rekenen? Stem op ons én deel dit bericht met je familie, vrienden en andere contacten. Doen!

Alvast hartelijk bedankt!

Nieuwscategorieën Bestuur

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen