Corona update 15 januari 2022

14 januari 2022

Hierbij weer een corona update.

Sporten buiten en binnen mag weer voor iedereen. Voor binnensporten hebben volwassenen wel een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig. Onderlinge wedstrijden op de club zijn ook weer toegestaan, nog wel zonder publiek. De horeca blijft gesloten. De versoepelingen gaan zaterdag 15 januari in.

Wat betekent dit voor tennis:

Buiten en binnen tennissen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd meer en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Zonder publiek.
Competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan. Voor topsport geldt een uitzondering.
Horeca op sportlocaties blijft gesloten; een afhaalloket blijft mogelijk
Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

Nieuwscategorieën Bestuur

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

KVK-nummer