Clubkampioenschappen 2020 gaan door!

20 juni 2020

De banen zijn ondertussen een paar weken open en de meesten van ons hebben de eerste ballen alweer over het hek geslagen.

Ook is de commissie van de Clubkampioenschappen voor het eerst bij elkaar gekomen en zij hebben heugelijk nieuws te melden: De Clubkampioenschappen 2020 gaan door!

Vanzelfsprekend zullen de coronamaatregelen gelden en wordt er gewerkt aan een schema waarbij dit ook in goede banen geleid kan worden. Exacte details volgen later. Maar voor nu vragen we alle leden van TC Ursem om de data van 1 tot en met 12 september 2020 met watervaste stift in de agenda te zetten.

Voor de scherpe lezers: dit betekent dus inderdaad dat het toernooi anderhalve week duurt in plaats van de gebruikelijke één week.

Jullie horen snel meer van de toernooicommissie Clubkampioenschappen TCU.