Jeugdactiviteiten 2018

Hoi Jeugdleden en ouders/verzorgers,

Het ijs is weer aan het dooien, de eerste zonnestralen zijn alweer gaan schijnen...
Het voorjaar komt eraan!
En het nieuwe tennisseizoen is weer begonnen en als het goed is heeft iedereen zich weer opgegeven voor de tennislessen, deze zullen starten in April.

Voor aankomend seizoen staan er natuurlijk weer leuke dingen op de agenda.
zoals;

* De open dag! deze is op zaterdag 17 maart, ook dit jaar weer georganiseerd door      Nico en Mirjam Dol. Kom allemaal en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Smashie toernooi, georganiseerd door Petra, Karin en Petra. Dit zal in mei/juni op het programma staan.

* de Tenniskids gaan ook weer starten,Dit is ook leuk om aan mee te doen, je speelt in je eigen kleur (sterkte) om beurten wedstrijdjes, elke keer op een ander tennispark hier in de buurt.
Kijk op www.tenniskids.nl voor meer uitleg.

* Stam Obdam Koggenland toernooi wordt gespeeld van 23 juni t/m 1 juli 2018, met dit jaar de finales op ons eigen park in Ursem! Rosan en Sonja organiseren dit voor de jeugd.

* De clubkampioenschappen worden gespeeld van 22 september t/m 29 september 2018, dit organiseren Mariska en Rosan

* in oktober wordt het ouder/kind toernooi georganiseerd door Famke en Kim

* Er is onderling mail contact met Avenhorn, Spierdijk, Obdam en De Goorn om te kijken of we onderling wat zaterdagmiddagen een toernooitje kunnen organiseren.

Kortom allemaal leuke activiteiten zodat de jeugd lekker kan tennissen samen!
En met de hulp van de ouders erbij gaan we vast weer een mooi tennisjaar tegemoet!

Mochten er nog vragen/opmerkingen of iets anders zijn, dan horen we dat graag.
Ik wens alle jeugdleden veel tennisplezier!

Groetjes namens de Jeugdcommissie,
Rosan Dol -Smit